Διάθεση τσάντας επειγόντων περιστατικών από την εταιρεία Cortessis Medical

Διάθεση τσάντας επειγόντων περιστατικών από την εταιρεία Cortessis Medical Διάθεση τσάντας επειγόντων περιστατικών από την εταιρεία Cortessis Medical Διάθεση τσάντας επειγόντων περιστατικών από την εταιρεία Cortessis Medical Διάθεση τσάντας επειγόντων περιστατικών από την εταιρεία Cortessis Medical Διάθεση τσάντας επειγόντων περιστατικών από την εταιρεία Cortessis Medical

Η υποστήριξη σε εξοπλισμό έρχεται στην ομάδα μας μέσα από πρωτοβουλίες εταιριών που αναγνωρίζουν τον εθελοντισμό ως τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας. Η Cortessis Medical μέσα από την χορηγία του σε μία τσάντα επειγόντων περιστατικών του οίκου Oscar Boscarol – Ιταλίας μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερη σιγουριά για τις επιχειρήσεις μας σε όλη την Ελλάδα. Με πλήρη εξοπλισμένα φαρμακεία μπορούμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα όπου απαιτηθεί.

H τσάντα επειγόντων περιστατικών  του οίκου Oscar Boscarol – Ιταλίας είναι κατασκευασμένη από  αδιάβροχο ύφασμα εξαιρετικά ανθεκτικό (Oil cloth) που  διαθέτει  αυξημένη αντοχή στα σχισίματα,  στην τριβή και είναι προορισμένο για μακροχρόνια χρήση.

Διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό διαμέρισμα τεσσάρων (04) τμημάτων, μέσω τριών προσθαφαιρούμενων διαχωριστικών που φέρουν σύστημα Velcro και μία εσωτερική θήκη με διαφανή πρόσοψη στο άνω τμήμα της,  επιτρέποντας  με τον τρόπο αυτό την εξατομικευμένη οργάνωση του διαθέσιμου χώρου. Ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς μίας φιάλης Ο2 χωρητικότητας ενός ή δύο λίτρων μέσω  συστήματος  ασφαλούς συγκράτησης.

Για τον τοποθέτηση επιπρόσθετων αναλωσίμων πρώτων βοηθειών το διασωστική τσάντα επειγόντων περιστατικών   διαθέτει  μία  (01) θήκη  στο εμπρόσθιο μέρος της καθώς και δύο (02) πλαϊνές.

Η ενισχυμένη βάση για  αντοχή σε γδαρσίματα  και μηχανικές  καταπονήσεις.

Τα  φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης εξασφαλίζουν εύκολο, γρήγορο ανοιγοκλείσιμο της τσάντας  διάσωσης χωρίς εμπλοκές ακόμη και μετά από σκληρή και μακροχρόνια χρήση.

Για την ασφάλεια του διασώστη  σε συνθήκες μη φωτισμού είναι εξοπλισμένη με αντανακλαστική ταινία πάχους 5 cm τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο πίσω μέρος της.

Για την εύκολη μεταφορά της διαθέτει αυξομειούμενο ιμάντα ώμου καθώς και μαλακή χειρολαβή στο επάνω τμήμα της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην cortessis Medical για την πολύτιμη προσφορά της

Ιστοσελίδα: https://cmedical.gr/