Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ».

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης  «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ». Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης  «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ». Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης  «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ». Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης  «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ». Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης  «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ».

Φέτος η Μονάδα Ανακουφιστικής φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και των 20 χρόνων Αρχιερατείας του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, διοργανώνει μια νέα δράση: «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ».

Η δράση αυτή περιλαμβάνει ένα ΤΡΙ-Αθλο που θα πραγματοποιήσουν 3 νέα παιδιά με εκκίνηση και τερματισμό στην Ανάβυσσο. Ο Σωτήρης, ο Παναγιώτης και η μικρή Λουκία θα προσπαθήσουν συμβολικά να «αγκαλιάσουν» τη διαδρομή σε έναν δύσκολο αγώνα ζωής, ασθενών και φροντιστών, με έναν απαιτητικό ΤΡΙ-Αθλο διάρκειας περίπου 24 ωρών (Κολύμπι – Ποδήλατο – Τρέξιμο) σε μια διαδρομή 150 χιλιομέτρων που καλύπτει και τους 8 Δήμους της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής (Σαρωνικού, Κρωπίας, Παιανίας, Παλλήνης, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ραφήνας- Πικερμίου, Μαρκόπουλου και Λαυρεωτικής).

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι αρωγός της δράσης με τη συνδρομή εθελοντών πλήρως εξοπλισμένων και Κινητή Ιατρική Μονάδα φροντίζοντας για την ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων.

Η προσπάθεια που καταβάλλει κάθε άνθρωπος που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας, είναι μια διαδρομή. Μια διαδρομή με πολλές προκλήσεις, δυσκολίες αλλά και με μεγάλη δύναμη ψυχής, πίστη και ισχυρή θέληση. Μια διαδρομή που δεν πρέπει να τη διανύει κανείς μόνος, αλλά να έχει συνοδοιπόρους και ανθρώπους δίπλα του που του προσφέρουν στήριξη και ανακούφιση. Γι’ αυτό όλοι μαζί «αγκαλιάζουμε» αυτή τη διαδρομή, τους ανθρώπους που δίνουν έναν αγώνα ζωής αλλά και τους φροντιστές τους.

Οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. είναι συνοδοιπόροι σε όλες αυτές τις διαδρομές.

Η εκκίνηση δόθηκε σήμερα Παρασκευή 31/5/2024 στον κόλπο της Αναβύσσου (Πέτρινο Αναβύσσου), 50 χλμ Αθηνών-Σουνίου (μπροστά από το Πάρκο) στις 9:30 το πρωί.