Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Makita Ελλάς ΑΕ που είναι αρωγός στο έργο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Makita Ελλάς ΑΕ που είναι αρωγός στο έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Makita Ελλάς ΑΕ που είναι αρωγός στο έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Makita Ελλάς ΑΕ που είναι αρωγός στο έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Makita Ελλάς ΑΕ που είναι αρωγός στο έργο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Makita Ελλάς ΑΕ που είναι αρωγός στο έργο μας.

Για την εταιρεία Makita Ελλάς Α.Ε  η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας, των αξιών, της στρατηγικής, αλλά και της καθημερινής της λειτουργίας. Όραμά της είναι να αποτελεί υπεύθυνο και ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου στο οποίο δραστηριοποιείται. Ανταποδίδει σταθερά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει την εταιρεία η κοινωνία, συμβάλλοντας με τις δράσεις της στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Λειτουργεί ως δύναμη για το κοινό καλό, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους εργαζομένους της, για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Μέσα από τον εθελοντισμό, τις χορηγίες καθώς και τις δωρεές, στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία και ευπαθείς ομάδες και προωθεί δράσεις για την καινοτομία, την έρευνα και τον πολιτισμό.

Η στήριξη της εταιρείας αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, το πνεύμα εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Κάθε προσφορά προς την ομάδα μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την δράση μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη και την αγάπη τους προς τον Σύλλογο μας.

Ιστοσελίδα: https://www.makita.gr/