Έρευνα αγνοούμενου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Β. Κέρκυρας

Έρευνα αγνοούμενου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Β. Κέρκυρας Έρευνα αγνοούμενου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Β. Κέρκυρας Έρευνα αγνοούμενου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Β. Κέρκυρας Έρευνα αγνοούμενου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Β. Κέρκυρας Έρευνα αγνοούμενου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Β. Κέρκυρας

Σήμερα 8:30 π.μ αναχώρησε από το λιμάνι του Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών η 16 μέλη αποστολή έρευνας και διάσωσης της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Β.Κερύρας με δύο σκάφη της ομαδας και με Δεκα πέντε εθελοντές διασώστες καθώς και με τον γιατρό της ομάδας Μοχάμεντ α Αλαντάσι στο Μαθρακι για την αναζήτηση του 55 χρόνου Αμερικάνου που είχε εξαφανιστεί 4 μερες .Η αναζήτηση ξεκίνησε άμεσα καλύπτοντας όλο το βόρειο τμήμα του νησιού οταν περίπου στις 13:00 ενημερωθηκαμε απο την ΕΛ.ΑΣ να σταματήσει η έρευνα καθώς ο αγνοούμενος βρέθηκε σε παραλία στο δυτικό τμήμα του νησιού δυστυχώς νεκρός... Αμεσα καλέστηκε ο ιατρός της ομάδας μας με μέλη μας απο την ΕΛ.ΑΣ ώστε να προσεγγίσουν τον αγνοούμενο.
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία την Ελληνική Αστυνομία Κέρκυρας την Πυροσβεστική υπηρεσία τον αντιδήμαρχο Κ.Σπύρο Αργυρό καθώς και όλους τους εθελοντές για την συνεργασία (εθελοντικές ομάδες)
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος