ΔΩΡΕΑ ΜΠΙΤΟΝΙΩΝ & ΤΕΛΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PACKMARKT

ΔΩΡΕΑ ΜΠΙΤΟΝΙΩΝ & ΤΕΛΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PACKMARKT ΔΩΡΕΑ ΜΠΙΤΟΝΙΩΝ & ΤΕΛΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PACKMARKT ΔΩΡΕΑ ΜΠΙΤΟΝΙΩΝ & ΤΕΛΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PACKMARKT ΔΩΡΕΑ ΜΠΙΤΟΝΙΩΝ & ΤΕΛΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PACKMARKT ΔΩΡΕΑ ΜΠΙΤΟΝΙΩΝ & ΤΕΛΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PACKMARKT

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία PackMarkt που με τη δωρεά μπιτονιών και τελάρων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. φροντίζει για την  ασφαλή μεταφορά καυσίμων και λιπαντικών για τα μηχανήματά μας  και του εξοπλισμού μας.

Η PackMarkt δημιουργήθηκε από την Απικιάν Συσκευαστική Α.Ε., (Γ.Ε.ΜΗ. 580 1400 4000) για να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε ιδιώτη και ερασιτέχνη με την διάθεση μικρών συσκευασιών κατάλληλων για αποθήκευση και συσκευασία των περισσοτέρων τροφίμων και ποτών όπως σάλτσες, κρασί, λάδι, ελιές, μαρμελάδες, μέλι, βότανα, κομπόστες, γλυκά του κουταλιού κ.α. και φυσικά απαραίτητων εξαρτημάτων γι αυτές τις διαδικασίες.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://packmarkt.com/ και θα βρείτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.