Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η ΕΤΕΘ A.E. στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της να είναι αρωγός πρωτοβουλιών και δράσεων που κινούνται στη γραμμή της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει για άλλη μια φορά το έργο μας με την χορηγία ενός Husqvarna K7000 Ring 17 (Κοπή 325mm) Κόφτη χειρός 970449901 που θα συνδράμει τα μέγιστα σε επιχειρήσεις διάσωσης σε χαλάσματα.

Για την ΕΤΕΘ A.E. η εταιρική υπευθυνότητα δεν είναι απλώς μία υποχρέωση που υπαγορεύεται από εθνικά πρότυπα και διεθνείς κανονισμούς. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αποτελεί στρατηγική της επιλογή με φιλοσοφία να προσεγγίζει συστηματικά και να εφαρμόζει με υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.

Το K 7000 της Husqvarna Ring διαθέτει τεχνολογία υψηλής συχνότητας PRIME™ και χάρη σε αυτήν είναι ένα από τα ισχυρά κοπτικά εργαλεία με υψηλή απόδοση, καλοζυγισμένο σώμα και χαμηλά επίπεδα δονήσεων που  κάνουν αυτά τα μηχανήματα πολύ αποδοτικά και εύχρηστα και θα  μας επιτρέψει να κινηθούμε έγκαιρα σε περιπτώσεις κινδύνου απώλειας ζωής σε μια καταστροφή (σεισμός κ.λ.π)

Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς ότι και αυτή η ευγενική προσφορά της ΕΤΕΘ ΑΕ αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη με δράσεις πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης κρίσιμων καταστάσεων.

Ιστοσελίδα: http://www.eteth.gr/index.php/el/