Και πάλι στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία ZAKCRET SPORTS

Και πάλι στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία ZAKCRET SPORTS Και πάλι στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία ZAKCRET SPORTS Και πάλι στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία ZAKCRET SPORTS Και πάλι στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία ZAKCRET SPORTS

Η εταιρεία ZAKCRET SPORTS θέτει νέα στάνταρ για τον τρόπο που θα διεξάγει τις υγειονομικές της καλύψεις η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την χορηγία της σε τσάντες φαρμακεία με χωρητικότητα που ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Οι τσάντες αυτές θα λειτουργήσουν, κυριολεκτικά, σαν κινητά ιατρεία αφού οι αμέτρητες θήκες μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης του υγειονομικού υλικού σε αναλώσιμα, φάρμακα και προστατευτικό εξοπλισμό. Κανένας εθελοντής δεν θα νοιώσει ξανά απροετοίμαστος όταν η ομάδα του θα συνοδεύεται από τον εξοπλισμό αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία  ZAKCRET SPORTS  καθώς η χειρονομία αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης γι' αυτούς που μπορούν να προσφέρουν.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Ιστοσελίδα: https://www.zakcret.gr/