Στήσιμο προκάτ σκηνών από την ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα

Στήσιμο προκάτ σκηνών από την ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα Στήσιμο προκάτ σκηνών από την ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα Στήσιμο προκάτ σκηνών από την ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα Στήσιμο προκάτ σκηνών από την ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα Στήσιμο προκάτ σκηνών από την ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το στήσιμο των προκάτ σκηνών στα χωριά Λογγά και Ψήλωμα του Νομού Τρικάλων από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας, κατόπιν έκκλησης της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, μεσολάβησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων, κ. Μιχαλάκη Χρήστου και συντονισμού του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Θεσσαλίας, κ. Καραλή Βασίλη.

Μετά τα πρόσφατα σεισμικά φαινομένα που πραγματοποιήθηκαν, οι ναοί των περιοχών κρίθηκαν ακατάλληλοι για χρήση, γεγονός που αποτέλεσε αναγκαίο το στήσιμο ειδικών κατασκευών που θα χρησιμοποιηθούν προσωρινά ως χώροι προσευχής και εκκλησιασμού, έως την αποκατάσταση των ζημιών.

Ύψιστη στιγμή για την ομάδα υπήρξε η παρουσία μας στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του χωριού Λογγά, κ. Γκόγκου Σωκράτη, ως ένδειξη τιμής για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά των εθελοντών. Τη λειτουργία διετέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητος, του οποίου οι ευχαριστήριες ευχές αποτέλεσαν πηγή άντλησης ψυχικής δύναμης για τη συνέχεια του εθελοντικού έργου.